Blog Archive

15 maj 2014

Tips

För att få igång bloggen ordentligt igen så läser jag en massa andra bloggar för att få inspiration några av de bloggar jag använder mig av är dessa: 

http://theresemessing.se - en blogg om att vara ensamstående till två super söta tjejer. Du får följa deras vardag där de hittar på massa bus och skoj.

http://sanneswardh.vimedbarn.se - detta är en av mina arbetskollegor, hela hon är en inspiration för mig bland annat för att hon är en två barns mamma, som inte bara jobbar på flera olika ställen utan också pluggar. Hon är en vardagshjältar i sig.

http://www.nattstad.se/ThatSk8Chica - en fantastisk tjej som jag känner en aning från skolan. Hon är en bra förebild till unga tjejer i mina ögon. Hennes blogg handlar om hennes kärlek till sin kille, skateboard men även ätstörningar. Hon är dessutom otroligt vacker.


http://www.domkallarmighannes.com - såklart tillhör Joanna en av dem som insperierar mig och har gjort så länge som jag känt henne. Hon är som en syster för mig och jag ser henne som det också. Vi två kan bråka och hata varandra i korta stunder eller vara förbannade på varandra men i slutändan så finns det faktiskt ingen som betyder mer än Joanna. Det är svårt att förklara våran vänskap men den är iallafall helt fantastisk. Bloggen handlar om hennes liv som inkluderar hennes fantastiska bebis babe och hennes kille Henrik. Samt hennes liv med Asperger och framför allt en av sakerna vi har mest gemensamt är att vi båda älskar speedway.

Dessa är mina inspirations källor, vilka är era? Och vet ni några bra bloggar man bör läsa? 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar