Blog Archive

26 dec. 2012

Buzzador - Dove

Just nu så håller jag på med buzzador kampanjen om Dove Pure & Sensetiv och det är den bästa hudkrämen jag använt på länge. 





Det är första krämen jag använder som inte kletar och man känner sig kladdig som man kan göra med visa hudkrämer. Lenheten jag fått med den har jag inte haft på åratal, den funkar perfekt på min hud som slits och torkas ut mycket eftersom jag jobbar i klorvatten när jag har mina simskole barn. Huden är inte alls lika torr och irriterad som den varit tidigare då jag kunnat vakna av att det kliar på hela kroppen och sen inte kunna somna om.
Vill du också bli en buzzare, läs då texten här nedanför :)

 Inbjudan från Micaela Norberg
Hej!

Jag tycker att du också borde bli en Buzzador!

Som Buzzador får du utan kostnad prova nya produkter och tjänster och berätta för dina vänner. I de flesta kampanjer får du även låta dina vänner prova..

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj varierar beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna och vilka kampanjer som kommer.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du information om kampanjen via email. Du väljer sedan själv om du vill vara med i kampanjen eller inte.

Följ den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är mikkanflikkan):
<a href=https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=SE&refstr=mikkanflikkan>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=SE&refstr=mikkanflikkan</a>  


Du kan också skicka ett e-post meddelande med texten "SWEDEN mikkanflikkan"  till ”register@buzzador.com” eller SMS:a "Buzzador mikkanflikkan" till 72323 så får du inloggningsuppgifter direkt. Vid första inloggningen får du komplettera din profil så att det går att välja ut rätt kampanjer för dig.

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
<a href=http://www.buzzador.com/se?refstr=mikkanflikkan>http://www.buzzador.com/se?refstr=mikkanflikkan</a>

Hälsningar,
mikkanflikkan
















1 kommentar:

  1. Har en frågestund på min blogg, den som kommenterar mest får en fetlänkning!
    Så om du slänger in några frågor skulle det vara jätte snällt!

    http://aberg.blogg.se/2012/december/fragestund-fraga-pa.html

    SvaraRadera