Blog Archive

20 nov. 2012

Föreläsningen



Kom hem för en timma sen efter att hängt med Joanna hela dagen nästan men nu är hon påväg hem igen till Baby :) Hennes föreläsning är ju om hennes asperger men även att vi måste spräcka all fördomar alla har mot oss som har en diagnos. Kände igen mig så jävla mycket i det hon berättade, tycker verkligen vår rektor ska se till att hon kommer och håller föredrag för oss också. Hon är ju ambassadör på (H)järnkoll som pratar om just detta med olika diagnos och psykisk ohälsa.





Hon hade dessa ballonger som barnen som hon förläste för fick ta hål på med en nål. För det är det vi måste kämpa för.. Folk är rädda för diagnosern eller psykisk ohälsa pågrund av att de inte fått tillräckligt med information. 

Föreläsningar kan ni gå in och boka på http://www.hjarnkoll.se det finns många som föreläser om alla olika saker. Mer info finns där men rekommenderar detta verkligen, det är viktigt att sprida vidare kunskapen. Man kan även läsa mer om psykisk ohälsa på deras hemsida.

När vi var färdiga där åkte jag och Joanna in till Centralen där hon skulle ha ett möte med tv som ska komma och spela in hos henne nästa veckan. Det var helt underbart att hänga med Joanna! Spana in hennes blogg http://domkallarmighannes.com


Nu blir det hockey på tv!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar