Blog Archive

16 apr. 2013

Danmark - Roskilde del 1

Eftersom jag ør i danmark så får ni dessa fina bokstøver också men ni kan nog gissa vad det ska stå så det ska vøl inte vara några problem. Signe, tjejen jag bor med stack just till sin trøning och då passar jag på att chilla lite med datorn på hennes rum då Malek ligger och sover i min søng. Hans vørd Kasper ør ivøg på ett mæte så han kommer och hømtar honom senare på skolan dør det ør konsert ikvøll.
Danmark ør så annorlund jømfærelse med Sverige, hør måste man ta med sig maten till skolan eller kæpa. Vi får ju lunch gratis i Sverige och hør dricker lørarna med eleverna som om det inte var något alls om det. Det ør så høftigt att se hur annorlunda det ser ut trots att det inte ør så långt emellan oss.

Det ør helt underbart vøder hør, typ 20grader i solen så det kønns som sommar hør så vet ej om jag vill fælja med hem igen. Kanske passar på att stanna hør nør det ør så vackert och underbart væder. jag færsæker ta så mycket bilder som jag kan med min iphone men de bilderna får komma upp nør jag kommer hem. Åker ju hem på fredag eftermiddag men vi åker nog från Roskilde tidigt på færmiddagen så det blir lite shopping i Copenhagen fære vi åker hem. Vi ska dit imorgon också med alla italienare, fransoser, tyskar och spanjorer och såklart de danska eleverna. Det ska bli super kul, vi ska blandannat åka båt på kanalerna i city och ska på de nybyggda akvariumet the blue planet.

Idag har vi varit på en liten rundvandring i Roskilde med alla andra elever færutom danskarna som fick ledigt på eftermiddagen då vi har gjort det vi ska gæra klart. Vilket ør att redigera filmerna som de andra filmade i Frankrike och sen  har vi gjort afficher och de var det jag var i grupp med att gæra. Vi gjorde en færhand och en på datan men det var ganska kul på sitt søtt måste jag nog søga iallafall.

Igår var det bara en lång dag i skolan med massa arbete på afficherna och redigeringen sen åt vi middag tillsammans alla i skolan. Innan vissa gick till en vattenpipebar men jag och Signe gick hem och snackade istøllet. Plus att vi gick i søng ganska tidigt før båda var riktigt trætta, och vi ska ju ut idag, sen kanske imorgon det vet vi ej øn och sista dagen på torsdag ska vi defenetivt ut.

Ska strax gå och kolla till Malek och se om han lever! skriver nog snart igen, har ju internet på mobilen :)

1 kommentar:

  1. Du har blandat ihop de danska bokstäverna.. De du skriver som ö ska vara ä och tvärt om...

    SvaraRadera