Blog Archive

3 juli 2012

Bajen vinst

Nu hemma efter en underbar kväll vid speedway banan där vi fick se en jämn och spännande match mellan Hammarby och Dackarna. Men i slutändan var det Bajen som var det segrande laget med poängen 46 - 44.

I Bajens lag så togs poängen på detta sätt av förarna:

Greg Walasek 8 (5)
Dennis Andersson 4 (4)
Magnnus Zetterström 5 (4)
Sebastian Alden 0 (2)
Tomasz Gollob 12 (5)
Kamil Brzozowski 4 (4)
Adrian Miedzinski 13 (6)
Parentesen står för hur många heat som de körde ikvällens match.


Dackarnas störste poäng källare var Andreas Jonsson som tog in hela 18poäng i kvällens match, det innebär att i alla de heat han körde så blev det första plats. Annars var det en halv bra dag för resten av deras lag men misstänker att Eklöf är nöjd med sina två tre poängare som han tog.


Dagen till ära så såg man Freddes bror Ludvig Lindgren springa runt och det är nog första gången jag ser honom utan speedway kläder på sig. Vilket var intressant! Sen la jag också märke till hur lika Alexander Edberg och hans bror är så hade det inte varit för att Alex klippt håret så ser man ingen skillnad på dem. Det är helt otroligt att man kan vara så lika varandra!!
Snackade även med Chris idag våran underbara starter i bajen, en toppen underbar kille som är jätte trevlig och snäll. Annars var det som vanligt Tomas som kan allt om speedway som vi lärt känna där och sen var Agneta och Tony där också. Alltså har det varit en toppen kväll!!










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar