Blog Archive

19 maj 2012

Kärleks tips till Killar


Trygghet 

För många tjejer är det väldigt viktigt att känna sig trygga i sitt förhållande. Trygga i vissheten om att den hon älskar verkligen älskar tillbaka.  
 
Och detta kan du visa på många olika sätt: 
Säg till henne vad du känner med jämna mellanrum och även om ni är ute och du dansar så ska du INTE visa för mycket uppmärksamhet till hon du gillar, visa att du kan vara självständig och inte är beroende av någon. Men såklart, ägna tid åt den "Speciella" med. Men då i en djupare form. Det är den sorts trygghet som är viktig. 
Att du visar att du finns där för henne!  
 
 


Visa dina känslor 

För killar verkar det som om det är livsfarligt att säga eller visa vad vi känner. Killar har så sjukt svårt att visa vad vi känner. Vilket är fel. Vi tror att det är "coolt" att vara sten på både utsidan respektive insidan. Men med det kommer du inte komma långt. Tjejer är mycket beroende på hur du visar din känslor till henne. 
 
Om du är kär, säg det till henne då. 
 
 
Och När du känner att du älskar henne, berätta det för henne. Bara för att du har sagt det en gång är det inte bra sedan, du måste fortsätta att säga det, för hon behöver höra det. 
Men du ska inte säga att du älskar någon om du inte verkligen gör det. 
 
När ni träffas eller skiljs åt för dagen eller för några timmar, krama om henne och ge henne en puss. 
Det förstärker känslan av att vara omtyckt.  
 
 
Våga visa detta även när andra människor är närvarande. Jag menar inte att man ska begrava sig i varandra när andra är med, men en smekning när man går förbi varann, att lägga armen om henne när ni sitter bredvid varann och sådant är också en bekräftelse på att du verkligen vill ha henne och det vsiar en TRYGGHET 


 Överraska henne 

När en tjej känner att mannen tar initiativ kan hon slappna av lite mer, man blir bekväm och känner trygghet. 
 
Här kommer några tips på vad du kan göra:  
Bjud henne på middag på hennes favoritrestaurang. 
Planera en liten utflykt till något trevligt ställe i er närhet. Var noga med att kolla upp med henne att hon verkligen kan hitta på något den dagen så att du inte stövlar in som en typ av chef och bara befaller och förväntar dig att hon ska kunna följa med dig just den dagen. Det kommer bara utlösa en massa bråk.  Förvarna henne om att ni ska hitta på något och att den dagen är ditt förslag... 
 
Om ni har varit ett par en längre tid kan du köpa ett smycke eller en parfym om du känner dig på riktigt bra humör. Även här är det viktigt att du inte prackar på henne något som du tycker om men inte hon. Köper du ett smycke som du inte VET att hon tycker om kan du säga till henne att hon kan byta det mot något hon tycker bättre om ifall hon vill.  
 
När det gäller parfym är det smart att köpa någon av de parfymer hon använder i vanliga fall eller något annat i samma serie. 
 
Många tjejer ÄLSKAR charmörer. Gör ett försök av att vara världens sötaste. Och inte bara på SMS eller i telefon men med hene. planera något sött och roligt.  
 

 
 

Få henne att känna sig kvinnlig

 Säg till henne att hon är vacker, läcker eller om du inte kan tycka det så lyft fram någonting med henne som du verkligen uppskattar. När tjejer känner att dera man/kille tycker om deras kropp så känner dom sig så mycket kvinnligare. 
Komplimanger av olika slag är alltid trevligt att få. Var noga med att bara ge sådana komplimanger som du verkligen kan stå för. Komplimanger om kläder, håret, kroppen osv är alltid välkomna. 
 
Håll upp dörrar när ni går in/ut i affärer, restauranger, bilar osv. Detta får henne verkligen att känna sig kvinnlig och det tar inte så mycket på era krafter heller att göra det, eller hur? Ett enkelt sätt att göra sin partner glad. 
Men undvik såklart att uttrycka negativa kommentarer om hennes kropp, kläder och hår. Om det känns viktigt för dig, försök att hitta ett "finare" sätt att säga det på. För de flesta tjejer är kroppen ett känsligt ämne. Man vill inte höra att man har blivit tjockare eller att brösten har blivit mindre... 
En klassiker: Bär hennes kassar och väskor. Funkar alldeles utmärkt! 
Betala när ni är ute och äter middag. Du behöver inte göra det jämt men det är väldigt gulligt när killen gör det. 
 
Men att betala för sig själv funkar lika bra. Speciellt now a days 


 Lyssna 

En av de saker tjejer uppskattar mest är när deras partner kan lyssna på dom. Efter en jobbig skoldag vill man bara häva ur sig allt som hänt. De vill inte ha några av problemen lösta. För tjejer känns det mycket bättre om de bara kan få berätta sakerna. Sedan kan de gå vidare med deras vanliga liv och dom känner sig mycket gladare och piggare. Om du avsätter 10-15 minuter så kommer du att få en tjej som känner sig mycket gladare och mera nöjd och samtidigt tycker att du är en underbar man som är så bra på att lyssna! Men kom ihåg: MEN DU MÅSTE BRY DIG, Lyssna ine bara för att det är gulligt!!  Och  Du ska göra något annat än att lyssna och kanske säga. Jag förstår, ojdå.. osv. Försök att ge respons på vad hon har att säga. För ibland behöver hon som är där för alla andra, någon som är där för henne. 
 


Men... 

Vem är jag att veta vad det bästa är för en tjej? Många gillar olika. Vissa tjejer vill ha tuffa killar och vissa mer känsliga. Vissa gillar inte gullgull och vissa älskar det. Det är olika. Det här är INTE ett ideal för hur du ska behandla en tjej. Det resulterar bara till massa tjafs. Och nu är inte jag perfekt. Jag önskar jag kunde lyssna bättre och vara gulligare, vara mer charmig. Men det är något man får ta på vägen.  Det här var bara några punkter som man kan tänka på.  

 

 & KOM IHÅG, DET HÄR ÄR FÖR ATT FÅ HON DU ÄLSKAR OCH INTE ATT FÅ HENNE I SÄNGEN!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar